Menu Sluiten

Rijwerkonderdelen


Rijwerkonderdelen

Informatie over rijwerkonderdelen.

Onderdelen van grondverzetmachines en rijwerkonderdelen.

Een graafmachine bestaat uit drie hoofdonderdelen: het graafmachinelichaam, de arm, het aanbouwdeel en de rijwerkonderdelen. Alle vier werken ze samen tot een krachtige machine. De arm van de graafmachine bestaat doorgaans uit drie onderdelen: de giek, de stok en het aanbouwdeel.

Dit deel wordt gebruikt om te manoeuvreren en om een groot werkgebied te bereiken.

De arm bevindt zich vaak aan de voorkant van de graafmachine.

Er zitten veel onderdelen in een graafmachine, waardoor het essentieel is om te weten welke onderdelen nodig zijn voor een specifieke klus. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, raadpleegt u een referentieblad voor graafmachines om te weten wat u nodig hebt.

Een schema met de naam van elk onderdeel helpt u te bepalen welk onderdeel u nodig hebt.

Vergeet zeker niet stil te staan bij de rijwerkonderdelen van uw machine.

Rupsbanden, onderstellen en rijwerkonderdelen zijn een ander belangrijk gebied. Het juiste onderhoud van deze onderdelen zorgt ervoor dat ze lang meegaan en goed presteren. Kettingen, rupsplaten, rotsbeschermers, aandrijfmotoren en tandwielen moeten regelmatig worden gecontroleerd.

Onderhoud van de onderwagen is essentieel om kostbare storingen te voorkomen en de levensduur van uw graafmachinepark te verlengen.

Info over rijwerkonderdelen

Meer info over Rijwerkonderdelen

Voor het uitvoeren van rijwerken en het onderhoud van rijwerkonderdelen kan u best beroep doen op een gespecialiseerde onderneming in slijtdelen en rijwerkrevisies.

Rupsbanden zijn een belangrijk onderdeel van het aandrijfsysteem van een graafmachine.

Meestal hebben graafmachines met staal versterkte rubberen rupsbanden, hoewel sommige modellen verrijdbaar zijn. Deze rupsbanden zijn bevestigd aan een rupsonderstel, dat kan worden versterkt om trillingen en overmatig lawaai te voorkomen.

De rupsbanden zijn ook uitgerust met rupskussens die overtollig lawaai en trillingen absorberen.

Meer info over rijwerkonderdelen nu op www.janssentrack.be.

Tags

Aanbeveling Rijwerkonderdelen | Aanbod Rijwerkonderdelen | Aanlaskransen Bulldozers | Aanlaskransen Dumpers | Aanlaskransen Kranen | Advies Rijwerkonderdelen | Assortiment Rijwerkonderdelen |