Menu Sluiten

Rijwerken


Rijwerken

Informatie over rijwerken

De wereld van rijwerken en rijwerkonderdelen.

Rijwerken en rijwerkonderdelen zijn zeer belangrijk bij graafmachines en grondverzetmachines die in de bouw worden gebruikt.

 

Er zitten veel onderdelen in een graafmachine, waardoor het essentieel is om te weten welke onderdelen nodig zijn voor een specifieke klus. Als u niet zeker weet welke onderdelen u nodig hebt, raadpleegt u een referentieblad voor graafmachines om te weten wat u nodig hebt.

Een schema met de naam van elk onderdeel helpt u te bepalen welk onderdeel u nodig hebt.

Vergeet zeker niet stil te staan bij de rijwerkonderdelen van uw machine.

Rupsbanden, onderstellen, rijwerken en rijwerkonderdelen zijn een ander belangrijk gebied. Het juiste onderhoud van deze onderdelen zorgt ervoor dat ze lang meegaan en goed presteren. Kettingen, rupsplaten, rotsbeschermers, aandrijfmotoren en tandwielen moeten regelmatig worden gecontroleerd.

Info over rijwerken

Feiten over Rijwerken

Wat weten we nog over rijwerken.

Onderhoud van de onderwagen is essentieel om kostbare storingen te voorkomen en de levensduur van uw graafmachinepark te verlengen.

Voor het uitvoeren van rijwerken en het onderhoud van rijwerkonderdelen kan u best beroep doen op een gespecialiseerde onderneming in slijtdelen en rijwerkrevisies.

Rupsbanden zijn een belangrijk onderdeel van het aandrijfsysteem van een graafmachine. Meestal hebben graafmachines met staal versterkte rubberen rupsbanden, hoewel sommige modellen verrijdbaar zijn.

Deze rupsbanden zijn bevestigd aan een rupsonderstel, dat kan worden versterkt om trillingen en overmatig lawaai te voorkomen. De rupsbanden zijn ook uitgerust met rupskussens die overtollig lawaai en trillingen absorberen.

Meer info over rijwerken nu op www.janssentrack.be.

Tags

Aanbeveling Rijwerken | Aanbod Rijwerken | Aanlaskransen Eindaandrijvingen | Advies Rijwerken | Assortiment Rijwerken | Bedrijven Rijwerken | Blog Over Rijwerken |